Képgaléria

Főoldal Képgaléria
Moby Dick & Rómeó Vérzik 17.11.2023

A magyarországi rock és metálszíntér egyik legrégebbi és kétségtelenül legjelentősebb formációihoz tartozó zenekara, a ma is aktívan koncertező Moby Dick, novemberben a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Club-ban fog zúzni!

Pokolgép + Radar zenekar 21.10.2023

Felfoghatatlan még számunkra is, pokoli hangulat és hibátlan közönség, talán ezekkel a szavakkal tudnánk leírni azt ami szombaton a Soul Hunter Music Club-ban lezajlott... köszönet nektek és természetesen a PokolgéP zenekar-nak.

Ganxsta Zolee és a Kartel 30.9.2023

Köszönjük mindenkinek aki eljött hozzánk és része volt az igazi hamisítatlan Kartel-hangulatnak Ganxsta Zolee és a Kartel által, óriásiak voltatok!

DUST N' BONES 22.9.2023

Hétvégén szó szerint szakadtak a gitár húrok, köszönjük Dust N' Bones - Guns N' Roses Tribute Hungary-nak és mindenkinek aki eljött hozzánk péntek éjszaka.

Copy Con 15.9.2023

Óriásiak vagytok, köszönjük mindenkinek aki eljött, reméljük sikerült átadnunk Copy Con által az igazi Reggae érzést mindenkinek.

Absurd Party 8.9.2023

Induljon a tanév ABSURD PARTY-val! Mint mindig az 𝗔𝗕𝗦𝗭𝗨𝗥𝗗 helyzetért 𝗗𝗝 𝗛𝗼𝗳𝗳-𝗠𝗮𝗻 a felelős!

Absurd Party 11.8.2023

Legyen egy forró augusztusi parti! 🥳 Mint mindig az 𝗔𝗕𝗦𝗭𝗨𝗥𝗗 helyzetért 𝗗𝗝 𝗛𝗼𝗳𝗳-𝗠𝗮𝗻 a felelős!

Rómeó Vérzik & Junkies 8.7.2023

Két legendás rockzenekar egy este a megújult dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban. A koncertek után rockbuli hajnalig DJ Bendivel! A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A koncertet támogatja a Szlovák Kulturális Minisztérium. Realizované s finančnou podporou Fondu na podporu kultúry národnostných menšín!

Opening - Absurd Party 7.7.2023

Nyissuk együtt újra a Soul Hunter-t 🎉 Indítsuk a nyarat egy 𝗳𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗲𝗴𝗲𝘀 partival! 🥳 Mint mindig az 𝗔𝗕𝗦𝗭𝗨𝗥𝗗 helyzetért 𝗗𝗝 𝗛𝗼𝗳𝗳-𝗠𝗮𝗻 a felelős! 🔥 Italakció: Gin-Tonic 🥛 Vodka juice 🍹 Vodka szóda 🍸 Belépő: 5€